Autoblubbering Rheeze 2018 afgelast

Helaas moeten we jullie melden dat autoblubbering Rheeze door privé-omstandigheden dit jaar niet door gaat. We doen er alles aan om het evenement op 14 september 2019 wel plaats te laten vinden.

Lees verder

Reglement 2018 aangepast

Beste deelnemers, Nog terug kijkend naar een mooi seizoen hebben de organisaties dit jaar vroegtijdig bij elkaar gezeten om het afgelopen seizoen te evalueren en om vooruit te kijken naar het seizoen 2018. Vrijdag 17 november was het weer zover, de vergadering voor de organisaties die plaatsvond op de thuisbasis van Autoblubbering Kloosterhaar. De hoofdpunten die besproken zijn deze avond zijn; 1. Met de deelnemersaantallen van de laatste jaren gaat…

Lees verder

Uitslagen 2017

uitslagen grand, 4×4, special uitslagen standaard, super

Lees verder

Uitslagen 2016

uitslagen 4×4, grand, special 2016 uitslagen standaard. super standaard

Lees verder

Opgeven autoblubbering 2016

Vrijdagavond 2 september 19:00-21:00 Zaterdagmorgen 3 september 10:00-12:00 Locatie: Total outdoor events, grote beltenweg 17 t.o. Voorkeur gaat uit naar schriftelijke opgave maar bij verhindering of lange reistijd graag contact opnemen via de site.

Lees verder

Uitslagen 2015

uitslag 4×4 uitslag grand 4×4 uitslag special klasse uitslag standaard klasse

Lees verder

Harsevoort Wasserij techniek nieuwe hoofdsponsor

Met trots mogen wij meedelen dat Harsevoort wasserij techniek de hoofdsponsor van 2015! Harsevoort Wasserijtechniek beschikt over een enorm aanbod professionele bedrijfswasmachines en bedrijfswasdrogers. Zij bieden u een totaaloplossing. Of het nu gaat om de was van uw professionele bedrijf, zorginstelling, camping, of industriële wasserij. Zij nemen u alle zorgen uit handen.

Lees verder

Altijd al een keer mee willen doen?!

Ga dan naar onze facebookpagina https://www.facebook.com/AutoblubberingRheeze?ref=hl en like de advertentie. Bij elke 100 likes verloten we onder de likers een race in een geprepareerde patrol 6 cilinder 3.3!

Lees verder